De eerste week zit er bijna op... - Reisverslag uit Abuja, Nigeria van Christiaan Haften - WaarBenJij.nu De eerste week zit er bijna op... - Reisverslag uit Abuja, Nigeria van Christiaan Haften - WaarBenJij.nu

De eerste week zit er bijna op...

Door: Chris

Blijf op de hoogte en volg Christiaan

21 April 2009 | Nigeria, Abuja

Hallo allemaal,

Eindelijk dan een berichtje van mij. Het is toch gelukt om een internet verbinding in onze bungalow te krijgen. We zitten hier natuurlijk al weer bijna een week dus het werd ook wel tijd ook om eens een berichtje achter te laten.

Vorige week dinsdag zijn we na een rustige vlucht met KLM op Lagos aangekomen. Op de airport werden we door onze "meet and greet" opgewacht en hij begeleidde ons direct naar de bus. Ik had inmiddels al een aantal mensen mogen begroetten die mij nog van vorig jaar kenden dus er was meteen aanspraak.

In het hotel aangekomen meldde onze "meet and greet" dat we de volgende dag met de middagvlucht van de Twin Otter mee zouden gaan. Dat scheelde weer uitslapen dus op zich hadden we daar geen probleem mee.
Wat wel een nadeel was, is dat we dan wel weinig tijd hadden om op Bonny onze passen in orde te maken.

Al met al is alles goed verlopen en gaf het late tijdstip geen nadeel op onze eerste nacht. Ik kreeg geregeld dat we meteen een goede pas kregen waarmee we tijdelijk het terrein van TSKJ op mogen om te eten.
Dat valt dan weer niet tegen.

De volgende dag was het meteen raak... de eerste les. Mijn collega Eddy, die voor de eerste keer mee is pakt het goed op en kan al lekker les geven... Dat scheelde weer zodat ik ook wat tijd had om de noodzakelijke dingen te regelen.

Inmiddels hebben we alweer een paar oude bekenden gezien... Jacco, Jasper en Jasper. Afgelopen zondag hebben we bij hen naar de formule 1 gekeken en echt Hollandse snacks gesmuld, jawel... de echte vlammetjes.

Vandaag was het een warme dag op de plant. Zeker met bluspak aan was het soms niet te harden. Maar ja, we gaan gewoon door en laten ons niet kennen.

Ik probeer foto's te uploaden naar mijn account bij Flickr... dus als je wilt zien welke plaatjes ik heb geschoten moet je nog even geduld hebben.

Groeten vanuit een warm Nigeria,

Chris

• 22 April 2009 - 11:44

Silvia:

heee schat,
    fijn om wat van je te lezen ;)
    ik ben idd wel benieuwd naar die foto's

spreek je straks weer ^^
    kus en knuf...

• 22 April 2009 - 17:28

Daphne:

hey pap
    ik ben blij :D dat het goed met jou gaat en met mij ook hoor.;)dus en ik zie je foto,s al mooie foto,s ga jij lekker eten ik heb je nog net gesproken
    knuf...knufffeeeeelll
    van mij daphne je lieve prinsesje

• 22 April 2009 - 17:57

Dick Klopper:

Hadie Chris en Eddy,

Leuk om te lezen dat het jullie goed gaat, tja dee eerste week zit er alweer op dus nog drie te gaan. Time flies when you're having fun moeten jullie maar denken. Be safe and have a good one...

Mzzl, Dick

• 23 April 2009 - 16:24

Jolanda:

Hoi Chris,

Vind het leuk om te lezen dat het goed gaat met jullie. Gelukkig gaat de tijd heel snel voorbij als je het naar je zin hebt. Heel veel oefenplezier in het warme Nigeria. Ben ook benieuwd naar de fotoosss.

Groetjes vanuit een zonnig nederland

Jolanda