De tweede week - Reisverslag uit Abuja, Nigeria van Christiaan Haften - WaarBenJij.nu De tweede week - Reisverslag uit Abuja, Nigeria van Christiaan Haften - WaarBenJij.nu

De tweede week

Door: Chris

Blijf op de hoogte en volg Christiaan

27 April 2009 | Nigeria, Abuja

Net even in het ziekenhuis geweest om naar mijn vinger te kijken. Ik heb mezelf vorige week gesneden aan een stukje papier en dat lijkt nu ontstoken te zijn. Mijn linker wijsvinger is nu anderhalf keer zo dik en ik kan hem amper buigen.

Volgens de doc is het een beetje ontstoken en een anti-biotica kuurtje moet dat weer herstellen.
Vervelend, maar we gaan gewoon door.

Het lesgeven gaat hier fantastisch. Het niveau van de cursisten is nu beter verdeeld over de programma's dan vorig jaar en dat heeft echt zijn weerslag op het resultaat.

Ik heb helaas weinig tijd om hier veel neer te zetten omdat we nu aan tafel moeten voor lunch.

Binnenkort dus een vervolg...

Chris

• 27 April 2009 - 12:04

hey pap
    lekker handig he stukie papier daar ken je je flink aan openhalen had ook een keer mis je wel hoor maar de weken gaan snel hoor
    zat net eff op hyves.
    ik ga zo effe boodschappen halen met mn ma saampie,s

• 27 April 2009 - 18:29

Daphne:

De fantasy fair was leuk hoor ;) de foto,s staan op mn hyves als je het al wist leuk dat je mn een berichtje stuurd maar mn beltegoed is op dus kan je niet terug smsen jammer :( is je vinger al dunner geworden?gelukig ist je linker vinger :(
    ga woensdag gewoon naar Sil hoor en dan spreek ik je miss?
    zit flink onder de schrammen op mn knie van het buitenspelen.
    en een op mn elleboog.

• 27 April 2009 - 18:30

Daphne:

sorry was vergeten om groetjes je kleine prinsesje Daphne
    dikkeeee knufferdeknuf

• 27 April 2009 - 21:09

Silvia:

tja papier kan heel gevaarlijk zijn hoor schat hahaha
    heb jij weer je snijd je aan een stukje papier en loopt er een onsteking bij op...

ik vind het wel fijn om te horen dat je nu wat meer gemotiveerde cursisten hebt al levert het wel wat minder lees matriaal voor de achterblijvers op :)

spreek je snel weer schat ik mis je
    kus van je engeltje

• 30 April 2009 - 21:16

Daphne:

hey papie ik mis jou ook heel erg hoor ben blij dat je over 15 daagjes weer terug bent en dan ben ik heel erg blij en misschien spreek ik je morgen nog wel en ik ben vandaag naar rotterdam geweest en op het nieuws was er iets met de koningin er was iemand die aanslag op de koningin wou plegen en reed in een Suzuki Swift.in een keer wilde hij naar de koningklijke bus rijden en toen wou hij tegen die bus rijden maar reed tegen een pielaar en reed in het publiek 2 doden
    en in rotterdam was er ook bonje tussen 2 mannen de ene liep vlak bij mij en de ander kwam eraan gezoefd en toen gingen ze vechten mijn moeder heeft mij daar gelijk weggehaald.
    dat was best wel een beetje eng maar die mannen waaren dronken en wisten daardoor niet wat hun deden door dit langen verhaal zal je vast wel een beetje gapen want het verhaal is best lang en is je vinger al een beetje genezen??:( hoop het wel een beetje voor je want dalijk is je vinger weer ontstoken maar dat was hij toch al.
    groetjes je lieve prinsesje doei doei kusssssssieeeeee van daphne