Zou het dan toch nog lukken? - Reisverslag uit Spijkenisse, Nederland van Christiaan Haften - WaarBenJij.nu Zou het dan toch nog lukken? - Reisverslag uit Spijkenisse, Nederland van Christiaan Haften - WaarBenJij.nu

Zou het dan toch nog lukken?

Door: Chris

Blijf op de hoogte en volg Christiaan

01 April 2008 | Nederland, Spijkenisse

Mijn koffer staat inmiddels al twee weken grotendeels ingepakt in de slaapkamer gigantisch in de weg. Vanavond hoop ik hem helemaal te kunnen inpakken, of helemaal uitpakken... één van de twee want het is nog steeds heel onduidelijk of onze reis nog wel doorgaat. De Nigeriaanse ambassade doet om de één of andere reden heel erg moeilijk om een visum af te geven.

Vandaag gaat mijn collega Mark naar de Nigeriaanse ambassade in Den Haag om de visa te regelen. Een "temporary workpermit" wordt niet voor ons afgegeven maar er bestaat nog een omweg om toch het land binnen te komen via een zogenaamd "business visum".

Ik hoop dus dat ik vandaag eindelijk duidelijkheid heb of we nu wel of niet gaan, maar het kan zo maar zijn dat ik donderdag pas hoor of we vrijdag daadwerkelijk vliegen.

Als het nu nog niet lukt om een visum te krijgen zullen we niet eerder dan oktober of november gaan.

To be continued...

• 01 April 2008 - 08:59

Je Vader:

Was het dan toch een 1 Aril Grap.
    Jullie mogen dat land niet eens in mischien als je je eigen zwart schminkt. Dan lijken jullie een beetje op het plaatselijk volk, dan mogen jullie mischien wel het land in.

Groetjes Pa

• 01 April 2008 - 22:52

Vuurpeer:

Ik ga je volgen ennuh.... veel foto's erop zetten he..!! hahaha.

Groetjes...

• 02 April 2008 - 16:59

Margriet :

ook wij zijn bizonder benieuwd ,
    of je reis nog doorgaat .
    we wachten vol spanning
    groetjes
    alvast een goede reis[groetjes]

Christiaan

Hallo allemaal, Ik ben met dit dagboek begonnen om mijn ervaringen gedurende mijn verblijf in het buitenland vast te leggen, zodat jullie ze kunnen lezen. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen wat mij zoal bezig houdt. Groetjes, Chris

Actief sinds 09 Maart 2008