Na uitstel... gaat de reis toch door!
Door: Chris
Blijf op de hoogte en volg Christiaan
26 Juni 2008 | Nederland, Spijkenisse
Als alles gaat zoals het gepland is, zullen we de eerste week les moeten geven aan de brandweeracademie van Maleisië. Deze is gevestigd in Kuala kubu Bahru, een stadje iets ten noorden van Kuala Lumpur.
Qua luxe en comfort zal het een hele wereld van verschil betekenen ten opzichte van mijn vorige reis. Alhoewel we nu ook business class gaan vliegen, is dat i.p.v. met de KLM nu met Malaysian Airlines. Met stip één van de beste vliegmaatschappijen ter wereld.
De eerste week zullen we in Kuala Lumpur verblijven in het https://www.starwoodhotels.com/sheraton/property/photos/popup.html?propertyID=279.
De tweede week is het de bedoeling dat we naar de oostkust rijden, naar de plaats Kerteh. Hier ligt een groot brandweertrainingscentrum.
Daar zullen we verblijven in het Awana Kijal Resort: http://www.awanavacation.com.my/escapes/ak/index.htm
Deze reis duurt ca. 4 uur en voert ons via een tolweg door het binnenland van het Maleisisch schiereiland. Dwars door de jungle dus...
De weekenden zijn we vrij, dus ik heb op Internet al behoorlijk zitten struinen om te beoordelen welke bezienswaardigheden bezocht moeten worden. Die lijst is al zodanig groot geworden, dat het lastig wordt om nog wat werk in te plannen. :D
Nou ja, ik zie wel wat ik allemaal kan doen als ik er ben... In ieder geval neem ik ook mijn duikbrevet mee, want bij het hotel aan de kust is de mogelijkheid om een duiktripje te plannen... dus wie weet is hier nog tijd en gelegenheid voor.
Al met al belooft het een zeer interessante reis te worden. Uiteindelijk zullen we op zondag de 20e weer terugkeren naar Nederland.
27 Juni 2008 - 06:53
Silvia:
nou schat nog een week dan ga je al weer. ik denk dat je deze keer een echt snoepreisje. geniet ervan en probeer ook nog tijd te vinden om les te geven ;)
dikke kus van je engeltje -
03 Juli 2008 - 15:49
Hoi Chris:
Wens jullie een goede reis, veel plezier en succes. Groetjes Jolanda:) -
04 Juli 2008 - 08:22
Marcel & Monique:
Heyy Chris,
Wij wensen je een hele goede vlucht vandaag !
We zullen je zeker volgen via de site.
Veel plezier en succes.
Groetjess van ons .
05 Juli 2008 - 11:27
Margriet:
wederom wensen we jou het beste toe
groetjes uit
oud-gastel